logo

Центар за естетска и регенеративна медицина

ЗОШТО СЕ РАЗЛИКУВАМЕ ОД ДРУГИТЕ КЛИНИКИ?

    Нашата клиника New 20’s се разликува по нивото на услуги кои ги нуди:
  • - Холистички пристап;
  • - Медицински персонал;
  • - Новитети;

ХОЛИСТИЧКИ ПРИСТАП

Нашата цел е да им понудиме целосен пристап на нашите пациенти преку консултации и преглед, за да се запознаат подобро со нивната здравствена состојба.

МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ

Посветеноста на медицинскиот персонал во нашата клиника ќе ви помогне да се дефинираат причините на Вашите здравствени и естетски проблеми. Нашиот тим е составен од дерматолог, ендокринолог,кардиолог и интернист.

НОВИТЕТИ

Во New 20‘s ги применуваме сите најнови техники за моделирање на лице и тело од најдобри меѓународни тренери. Континуирано се едуцираме посетувајќи ги најдобрите светски тренери и медицински конгреси.

НАЈГОЛЕМ LUMENIS ЛАСЕРСКИ ЦЕНТАР

NEW 20'S НАГОЛЕМ LUMENIS ЛАСЕРСКИ ЦЕНТАР ОД ОБЛАСТА НА ДЕРМАТОЛОГИАТА И ЕСТЕТСКАТА МЕДИЦИНА. НАШИОТ ЦЕНТАР ВИ НУДИ КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ НЕПРАВИЛНОСТИ НА ВАШАТА КОЖА И ТЕЛО. ГИ ИМАМЕ НАНОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА ЛАСЕРИ И МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ ЗА РЕМОДЕЛИРАНЕ И ОБЛИКУВАНЕ НА ТЕЛО.

Laser leg hair removal

НАШИТЕ НАЈПОПУЛАРНИ ТРЕТМАНИ

headerХијалуронски филери
headerМОЌНИОТ STELLAR M22

НАШИТЕ УНИКАТНИ ТРЕТМАНИ

PRP injectionОЗОНИРАН PRP
Ozone therapy infusionОЗОНОТЕРАПИЈА